Maak het helder en kom niet voor verrassingen te staan

 

Middels de geautomatiseerde en snelle werkwijze, kunnen we je verwelkomen tegen concurrerende tarieven. Betaal niet teveel, betaal naar waarde.

Wij werken op basis van wat jij als ondernemer wilt en nodig hebt. Iedere onderneming is weer anders en heeft zijn eigen wensen en behoeften.
Bekijk samen wat je nodig hebt, vanuit daar kun je kiezen om voor een vaste prijsafspraak te gaan. Je kunt er vervolgens voor kiezen om dit in abonnementsvorm per maand, per kwartaal of per jaar te betalen.

 

Kan ik gemakkelijk overstappen?

 

Ja, dat kan. Gelukkig zijn we zelf ook ondernemer en weten we héél goed dat je niet op extra werk en gedoe zit te wachten. We zorgen ervoor dat alle relevante gegevens van je vorige accountant of boekhouder worden overgedragen.

 

Check onze 4 extra voordelen:

 

  Binnen een dag nemen we de gehele administratie over!

  Je kunt op elk gewenst moment overstappen. We gaan verder waar je vorige accountant/boekhouder is gebleven en doen daarbij tevens een check van de voorgaande periode. Een dubbel voordeel dus; gratis een extra administratiecheck van je nieuwe accountant.

  We kijken tevens direct met een kritische blik naar de algehele bedrijfsvoering en adviseren we je waar je nog op andere kosten kunt besparen.

  We verwelkomen graag nieuwe ondernemers die bij ons passen en rekenen daarom geen inrichtingskosten en andere extra kosten voor de overstap. Geheel gratis overstappen dus.

Overleg vandaag nog over je prijs. Chatten of bellen gaat het snelst!

 

Neem nu contact op

088 8482 800

 

Kennismaken

 

Als je een samenwerking met elkaar aangaat is het uiteraard belangrijk dat het van beide kanten goed voelt. Wij gaan in ieder geval altijd voor een prettige en duurzame relatie. Hoe beter we de onderneming kennen en hoe meer er gespard is tussen ons en de opdrachtgever, hoe meer we op elkaars level komen, wat leidt tot de beste samenwerking.

Ben je in ons geïnteresseerd en wil je ontdekken wie we zijn, leuk!

 

Contact ons!