KLANTPORTALEN

 Online boekhouding

Online boekhouding

Waar en wanneer je maar wilt je administratie gemakkelijk inzien en bijwerken. Vanuit kantoor, thuis of het koffietentje op de hoek. Je hebt altijd en overal inzicht in je cijfers! Door dit slimme online boekhoudsoftware van Twinfield creëren we een gemakkelijke samenwerking met elkaar. We kunnen de administratie geheel voor je verzorgen of je kunt het (gedeeltelijk) zelf doen. Kies je ervoor om het zelf te doen, dan kan je jouw VITA coach wel laten meekijken hoe je ervoor staat. Hij of zij kan je weerhouden van verkeerde beslissingen en op tijd bijsturen als het niet goed gaat met je bedrijf.

Scan & herken

Scan & herken

Met de scan- en herkenmethode van Basecone maak je gebruik van de slimme verbinding binnen je boekhouding. Automatisch scannen, herkennen & boeken, de beste autorisatieflows en meer.

Om het je nóg makkelijker te maken, heeft Basecone ook een app waarmee je de scan- en herkenmethode kunt toepassen! Er is meer! Basecone heeft ook een app ontwikkeld waardoor je vanaf nu ook overal je declaraties in kan dienen. Deze app heet Basecone-Spenser.

Basecone

Basecone

Basecone-Spenser

 Lonen

Lonen

Mijn Loondossier is een beveiligd gedeelte waar loonstroken, jaaropgaven en andere salarisoverzichten worden opgeslagen. Je kunt er altijd en overal makkelijk bij, de gegevens direct inzien en eventueel ook printen.
Om het nóg gemakkelijker te maken, is er ook app waarmee je Mijn Loondossier kunt inzien, er bestanden bij kunt plaatsen en notificaties kunt ontvangen.

Mijn loondossier

Mijn loondossier

Fiscaal

Fiscaal

Je ziet hier in een oogopslag welke aangiften en rapportages je nog moet beoordelen. Via het systeem kan je ze eenvoudig controleren en goedkeuren.