De ondernemer met hart
voor de ondernemer

 

VITA Accountants is in 2017 opgericht door Jelmer Blaauw AA. Na jarenlange ervaring als mede-eigenaar van een accountantskantoor, heeft Jelmer vorig jaar het besluit genomen om zijn eigen koers te varen. Er kwamen direct mooie kansen aangevlogen en VITA Accountants begon te groeien…

Vanuit pure passie voor het vak biedt VITA Accountants de ondernemers een prettige en duurzame samenwerking, waarbij verbinding en vertrouwen hoog in het vaandel staan. Om dit te bereiken koppelen we elke ondernemer aan een persoonlijke sparringpartner.

We denken met je mee, inspireren en motiveren je om bepaalde keuzes wel of niet te maken. En we sturen bij als dat nodig is. Als sparringpartner kijken we altijd met onze zakelijke, kritische en nauwkeurige blik naar je bedrijf om vanuit daar met de beste adviezen te komen. Samen sparren, je cijfers en resultaten bekijken, wat kan er anders, hoe blijft het werk wat je doet leuk, hoe kunnen wij je ondersteunen en begeleiden naar een hoger rendement, zowel op zakelijk als persoonlijk vlak.

Samen in beweging blijven, samen succesvol groeien! Altijd blijven bewegen, jij en wij, dat is de kracht van succesvol ondernemen. Als ondernemers kunnen we namelijk niet stil staan, wél een stapje voor lopen.

De kracht van een sterk netwerk

 

Door de continue veranderde wet- en regelgeving, een dynamische markt, nieuwe ontwikkelingen en trends, moet er adequaat en snel gehandeld worden. VITA Accountants speelt constant in op al die veranderingen en een sterk netwerk is daarbij onmisbaar. Wij werken graag samen met ondernemende specialisten die alle disciplines tot in de puntjes beheersen. Denk hierbij aan advocaten, notarissen, kredietverstrekkers, pensioenadviseurs en specialisten in bedrijfsopvolging en internationale belastingrecht. Het voordeel hiervan is dat wij ons kunnen focussen op jou als ondernemer en de hoge kwaliteit van onze diensten hierdoor gewaarborgd blijft. Daarnaast zijn we ook aangesloten bij diverse beroepsorganisaties.

Vacatures

 

Wat leuk dat je een kijkje neemt op onze vacature pagina! Heb je de rest van de site al bekeken en denk je: “Hier wil ik werken, dit lijkt mij een te gekke werkplek binnen accountancyland!”, lees dan snel verder. 😊
Je hebt het goed gezien, we zijn net even anders dan de gemiddelde accountantskantoren. Dat maakt het verschil! De mensen achter VITA maken het verschil, want zonder passend personeel is VITA, VITA niet meer.

Werken bij ons betekent namelijk dat het werken voor en met ondernemers je energieleverancier moet zijn. Je hebt hart voor het vak in de breedste zin van het woord. Want werken vanuit je hart met je daarbij horende enthousiasme en vakkundigheid zorgt voor verbinding met onze klanten.

We maken ons sterk voor een prettige werksfeer waar iedereen zichzelf is en zichzelf kan zijn. Gezelligheid, saamhorigheid en een klik tussen de collega’s onderling zorgen ervoor dat VITA straalt van binnenuit. Een fijne werkplek is voor ons dan ook een absoluut hoogstaand doel!

Super leuk als jij je in onze woorden kan vinden en wilt solliciteren, zie hieronder welke functies we momenteel vrij hebben.
Staat er niks voor je tussen? We zijn een jong vernieuwend kantoor, groeien snel en nieuwe klanten vragen om nieuw personeel. Dus staat er dus nu niks voor je tussen, maar denk je bij het lezen van onze site: “VITA Accountants wil mij echt ontmoeten”, inspireer ons dan en stuur je cv, motivatie en een leuke foto naar werkenbij@vita-accountants.nl.
Niets is ons te gek, dus als jij denkt dat je jouw motivatie beter kunt overbrengen middels een filmpje, doe dat dan vooral!

Vacature Assistent-accountant (regio Amersfoort)

| Vacatures | No Comments
Assistent-accountant   Omschrijving functie Assistent-accountant Vanwege groei zijn we per direct op zoek naar een assistent-accountant voor ons kantoor in Amersfoort. Je gaat nauw samenwerken met je collega’s en je…